Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa KARPATIA - JACUZZI, kominek, RELAX, panorama

Adres obiektu Budzowa 2, 34-531 Murzasichle
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Ania z rodziną
Dodano: 2017-01-29
Pobyt od: 2017-01-16 do 2017-01-22 IP: xxx.24.68.67
 
 
    

Mieliśmy przyjemność po raz kolejny gościć w Willi Karpatia. Świetne miejsce pod każdym względem: super lokalizacja, blisko i do stoków jak i do Zakopca, świetne jedzenie, pyszne, urozmaicone, świeże i bardzo dużo - zupa w wazie, drugie danie na półmiskach, prawdziwy kompot z owoców i te desery - niesamowite ciasta pieczone przez gospodynię. Gospodarze otwarci, mili i chętnie służący pomocą. Jacuzzi po prostu super, a zimową porą polecam w szczególności. Pokoje w góralskim klimacie, czyste, przestronne z super widokiem, a nasz ulubiony, pokój z antresolą idealny jak dla naszej czwórki. Byliśmy po raz kolejny, wypoczęliśmy i bardzo miło wspominamy. Polecam:)


 
 

Tadeusz z Bogatyni
Dodano: 2015-05-24
Pobyt od: 2015-05-16 do 2015-05-21
 
 
    

Wspaniała atmosfera, wyśmienite jedzenie, świetne miejsce na relaks, zimą narty, latem zwiedzanie i wypady w góry. Polecam z czystym sumieniem.


Tadeusz z Bogatyni - opinia o obiekcie Willa KARPATIA - JACUZZI, kominek, RELAX, panorama
 
 

Jacek
Dodano: 2014-03-18
Pobyt od: 2008-10-18 do 2014-03-18
 
 
    

Kocham to miejsce!!!!!!!!


 
 

Darek i Ela
Dodano: 2013-09-22
Pobyt od: 2013-08-24 do 2013-09-06
 
 
   

Spędziliśmy swój urlop w D.W. Topór.z czystym sumieniem możemy polecić to miejsce.Dobre domowe jedzenie,czyste pokoje a przede wszystkim przemiłe gospodynie. Dziękujemy i pozdrawiamy Darek i Ela z Gdańska


Darek i Ela - opinia o obiekcie Willa KARPATIA - JACUZZI, kominek, RELAX, panorama
 
 

Istvan i rodzice
Dodano: 2013-08-28
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-10
 
 
    

Bylismy tu na tydzen z Wegier. Wlascicele sa bardzo-bardzo mily, pomogaly nasz duzo, podpowiadaly co ogladac, gdzie jest warto isc, etc. Jedzenie bylo bardzo pyszne i jaki cziastkia Hm :) Polecamy, na pewno wrocimy w zime! ;) dziekujemy!!!


Istvan i rodzice - opinia o obiekcie Willa KARPATIA - JACUZZI, kominek, RELAX, panorama
 
 

Piotr z rodziną
Dodano: 2013-07-17
Pobyt od: 2013-07-09 do 2013-07-13
 
 
    

Polecam. Byłem z rodziną niecały tydzień (fatalna deszczowa pogoda) ale pobyt w domku wspominam dobrze. Blisko do przystanku i sklepów. Obsługa bardzo miła, jedzenie bardzo dobre i w dobrych godzinach. Dzieci mają do dyspozycji spory teren na wybieganie się :) Mieszkaliśmy w pokoikach 2-u os. Dla mnie trochę za ciasne, ale jak się rezerwuje 2 dni przed przyjazdem to nie ma co wymagać. Na dole pokoje o wyższym standardzie.


 
 

Natalia i Zbyszek
Dodano: 2012-08-19
Pobyt od: 2012-08-01 do 2012-08-03
 
 
   

Bardzo fajny domek, bardzo miła obsługa. Przepyszne i bardzo duże posiłki ;)


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie