Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa GRAND Karpatia - JACUZZI, sauna, kominek, RELAX

Adres obiektu Budzowa 2, 34-531 Murzasichle
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Lilka
Dodano: 2018-02-01
Pobyt od: 2018-01-15 do 2018-01-21 IP: xx.249.38.166
 
 
 

Piękny obiekt o świetnej lokalizacji i cudnym widoku na góry. Pokój przestronny, pięknie wykończony, nowoczesność w góralskim kimacie. Kuchnia fantastyczna, urozmaicona i bardzo smaczna. Fantastyczny klimat, obsługa miła i bardzo pomocna. Polecam również plenerowe jacuzzi i saunę szczególnie zimową porą. Szkoda jedynie że zima nie dopisała tego roku.


 
 

Ata
Dodano: 2017-06-12
Pobyt od: 2017-05-04 do 2017-05-14 IP: xxx.246.137.214
 
 
   

Amazing places with wonderful views and great kitchen. Located very close to trekking paths and hot springs. The service is very professional and kind. Every morning the sun and beautiful mountain view woke us up and that's unforgettable.


 
 

Ania z rodziną
Dodano: 2017-01-29
Pobyt od: 2017-01-16 do 2017-01-22 IP: xxx.24.68.67
 
 
    

Mieliśmy przyjemność po raz kolejny gościć w Willi Karpatia. Świetne miejsce pod każdym względem: super lokalizacja, blisko i do stoków jak i do Zakopca, świetne jedzenie, pyszne, urozmaicone, świeże i bardzo dużo - zupa w wazie, drugie danie na półmiskach, prawdziwy kompot z owoców i te desery - niesamowite ciasta pieczone przez gospodynię. Gospodarze otwarci, mili i chętnie służący pomocą. Jacuzzi po prostu super, a zimową porą polecam w szczególności. Pokoje w góralskim klimacie, czyste, przestronne z super widokiem, a nasz ulubiony, pokój z antresolą idealny jak dla naszej czwórki. Byliśmy po raz kolejny, wypoczęliśmy i bardzo miło wspominamy. Polecam:)


 
 

Tadeusz z Bogatyni
Dodano: 2015-05-24
Pobyt od: 2015-05-16 do 2015-05-21
 
 
    

Wspaniała atmosfera, wyśmienite jedzenie, świetne miejsce na relaks, zimą narty, latem zwiedzanie i wypady w góry. Polecam z czystym sumieniem.


Tadeusz z Bogatyni - opinia o obiekcie Willa GRAND Karpatia - JACUZZI, sauna, kominek, RELAX
 
 

Darek i Ela
Dodano: 2013-09-22
Pobyt od: 2013-08-24 do 2013-09-06
 
 
   

Spędziliśmy swój urlop w D.W. Topór.z czystym sumieniem możemy polecić to miejsce.Dobre domowe jedzenie,czyste pokoje a przede wszystkim przemiłe gospodynie. Dziękujemy i pozdrawiamy Darek i Ela z Gdańska


Darek i Ela - opinia o obiekcie Willa GRAND Karpatia - JACUZZI, sauna, kominek, RELAX
 
 

Istvan i rodzice
Dodano: 2013-08-28
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-10
 
 
    

Bylismy tu na tydzen z Wegier. Wlascicele sa bardzo-bardzo mily, pomogaly nasz duzo, podpowiadaly co ogladac, gdzie jest warto isc, etc. Jedzenie bylo bardzo pyszne i jaki cziastkia Hm :) Polecamy, na pewno wrocimy w zime! ;) dziekujemy!!!


Istvan i rodzice - opinia o obiekcie Willa GRAND Karpatia - JACUZZI, sauna, kominek, RELAX
 
 

Natalia i Zbyszek
Dodano: 2012-08-19
Pobyt od: 2012-08-01 do 2012-08-03
 
 
   

Bardzo fajny domek, bardzo miła obsługa. Przepyszne i bardzo duże posiłki ;)


 
Anna z Krakowa
Dodano: 2012-01-10
Pobyt od: 2012-01-05 do 2012-01-08
 

MIELIŚMY PRZYJEMNOŚĆ przebywać na wypoczynku w OW Topór w dniach od 5 do 8.01. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu właśnie w tym ośrodku, pokoje i łazienki bardzo ładne i czyste, wyżywienie bardzo dużo i smacznie. Właściciele obiektu, Pani Krystyna i jej córka to bardzo ciepłe, przyjazne i spokojne osoby, chętnie służą pomocą, widać na każdym kroku, że starają się ze swojej strony, aby klient podczas pobytu czół się naprawdę usatysfakcjonowany. My to Pani Krystyno bardzo doceniamy, że mają Państwo właśnie taki stosunek do nas, do klientów. Bardzo dziękujemy za miły czas spędzony u Państwa i już planujemy kolejny wyjazd w góry i napewno zatrzymamy się właśnie u Pani Krysi. Jedyną niestety przykrą sytuacją jaka wydarzyła się podczas naszego pobytu, to broń Boże nie z winy Pani Krysi, lecz innych gości przebywających również w tym samym czasie w ośrodku, pewnej grupy młodych ludzi z Karkowa. Tak hamskie zachowanie, wyzwiska, wulgarne słowa, po prostu typowa libacja alkoholowa, była zachowaniem poniżej godności człowieka. To oni dyktowali warunki wszystkim pozostałym gością w ośrodku a tym bardziej właścicielce, i pomimo wielu próśb ze strony Pani Krystyny i interwencji innych gości o zachowanie ciszy nocnej, a było juz po godzine 12 nie było żadnej poprawy w zachowaniu, powiedziałabym nawet, że było coraz gorzej, wtedy Pani Krystyna poprosiła o natychmiastowe opuszczenie jej ośrodka co spotkało się to z dużą agresją, wyzwiskami, straszeniem "fiskusem" i umieszczeniem negatywnych opinii. Na koniec chciałabym dodać, że bardzo było mi wstyd za tych ludzi, dlatego że ja również jestem Krakuską. Pani Krystyno życzymy dużo normalnych gości, takich którzy pozostawiają po sobie miłe wrażenie i doceniają Pani zaangażwanie i ciężka pracę. Pozdrawiam Anna z Krakowa


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie