Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa GRAND Karpatia - JACUZZI, sauna, kominek, RELAX

Adres obiektu Budzowa 2, 34-531 Murzasichle
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Lilka
Dodano: 2018-02-01
Pobyt od: 2018-01-15 do 2018-01-21 IP: xx.249.38.166
 
 
 

Piękny obiekt o świetnej lokalizacji i cudnym widoku na góry. Pokój przestronny, pięknie wykończony, nowoczesność w góralskim kimacie. Kuchnia fantastyczna, urozmaicona i bardzo smaczna. Fantastyczny klimat, obsługa miła i bardzo pomocna. Polecam również plenerowe jacuzzi i saunę szczególnie zimową porą. Szkoda jedynie że zima nie dopisała tego roku.


 
 

Ania z rodziną
Dodano: 2017-01-29
Pobyt od: 2017-01-16 do 2017-01-22 IP: xxx.24.68.67
 
 
    

Mieliśmy przyjemność po raz kolejny gościć w Willi Karpatia. Świetne miejsce pod każdym względem: super lokalizacja, blisko i do stoków jak i do Zakopca, świetne jedzenie, pyszne, urozmaicone, świeże i bardzo dużo - zupa w wazie, drugie danie na półmiskach, prawdziwy kompot z owoców i te desery - niesamowite ciasta pieczone przez gospodynię. Gospodarze otwarci, mili i chętnie służący pomocą. Jacuzzi po prostu super, a zimową porą polecam w szczególności. Pokoje w góralskim klimacie, czyste, przestronne z super widokiem, a nasz ulubiony, pokój z antresolą idealny jak dla naszej czwórki. Byliśmy po raz kolejny, wypoczęliśmy i bardzo miło wspominamy. Polecam:)


 
 

Darek i Ela
Dodano: 2013-09-22
Pobyt od: 2013-08-24 do 2013-09-06
 
 
   

Spędziliśmy swój urlop w D.W. Topór.z czystym sumieniem możemy polecić to miejsce.Dobre domowe jedzenie,czyste pokoje a przede wszystkim przemiłe gospodynie. Dziękujemy i pozdrawiamy Darek i Ela z Gdańska


Darek i Ela - opinia o obiekcie Willa GRAND Karpatia - JACUZZI, sauna, kominek, RELAX
 
 

Piotr z rodziną
Dodano: 2013-07-17
Pobyt od: 2013-07-09 do 2013-07-13
 
 
    

Polecam. Byłem z rodziną niecały tydzień (fatalna deszczowa pogoda) ale pobyt w domku wspominam dobrze. Blisko do przystanku i sklepów. Obsługa bardzo miła, jedzenie bardzo dobre i w dobrych godzinach. Dzieci mają do dyspozycji spory teren na wybieganie się :) Mieszkaliśmy w pokoikach 2-u os. Dla mnie trochę za ciasne, ale jak się rezerwuje 2 dni przed przyjazdem to nie ma co wymagać. Na dole pokoje o wyższym standardzie.


 
Tomek
Dodano: 2012-07-09
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-06
 

Super miła atmosfera, pyszna kuchnia, czyste i zadbane pokoje oraz łazienki. Bardzo blisko do szlaków, pensjonat świetnie skomunikowany z Zakopanem, Bukowiną itp. Z okna widoczna piękna panorama Tatr :-) Dzięki świetnie działającemu internetowi, można łatwo wyszukać plany górskich wycieczek oraz miejsca, które warto odwiedzić. Szczerze wszystkim polecam :-)


 
Anna z Krakowa
Dodano: 2012-01-10
Pobyt od: 2012-01-05 do 2012-01-08
 

MIELIŚMY PRZYJEMNOŚĆ przebywać na wypoczynku w OW Topór w dniach od 5 do 8.01. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu właśnie w tym ośrodku, pokoje i łazienki bardzo ładne i czyste, wyżywienie bardzo dużo i smacznie. Właściciele obiektu, Pani Krystyna i jej córka to bardzo ciepłe, przyjazne i spokojne osoby, chętnie służą pomocą, widać na każdym kroku, że starają się ze swojej strony, aby klient podczas pobytu czół się naprawdę usatysfakcjonowany. My to Pani Krystyno bardzo doceniamy, że mają Państwo właśnie taki stosunek do nas, do klientów. Bardzo dziękujemy za miły czas spędzony u Państwa i już planujemy kolejny wyjazd w góry i napewno zatrzymamy się właśnie u Pani Krysi. Jedyną niestety przykrą sytuacją jaka wydarzyła się podczas naszego pobytu, to broń Boże nie z winy Pani Krysi, lecz innych gości przebywających również w tym samym czasie w ośrodku, pewnej grupy młodych ludzi z Karkowa. Tak hamskie zachowanie, wyzwiska, wulgarne słowa, po prostu typowa libacja alkoholowa, była zachowaniem poniżej godności człowieka. To oni dyktowali warunki wszystkim pozostałym gością w ośrodku a tym bardziej właścicielce, i pomimo wielu próśb ze strony Pani Krystyny i interwencji innych gości o zachowanie ciszy nocnej, a było juz po godzine 12 nie było żadnej poprawy w zachowaniu, powiedziałabym nawet, że było coraz gorzej, wtedy Pani Krystyna poprosiła o natychmiastowe opuszczenie jej ośrodka co spotkało się to z dużą agresją, wyzwiskami, straszeniem "fiskusem" i umieszczeniem negatywnych opinii. Na koniec chciałabym dodać, że bardzo było mi wstyd za tych ludzi, dlatego że ja również jestem Krakuską. Pani Krystyno życzymy dużo normalnych gości, takich którzy pozostawiają po sobie miłe wrażenie i doceniają Pani zaangażwanie i ciężka pracę. Pozdrawiam Anna z Krakowa


 
Marian Bogusławski
Dodano: 2009-05-05
 

Witam wszystkich.Chciałbym podzielić się naszą opinią o obiekcie "Topór" w Murzasichlu.Byliśmy tam kilka dni i świetnie wypoczywaliśmy.Co rano witały nas najpiękniejsze góry, które przez okno "same wchodziły do pokoju" i zachęcały aby je odwiedzić.Okolica bardzo spokojna brak miejskiego zgiełku.Blisko do wielu szlaków.Na których można ucieszyć oko i duszę.Polecam dla osób poszukujących spokoju.Jeśli chodzi o warunki w pensjonacie są bardzo dobre.Gospodarze bardzo mili,uśmiechnięci,wyrozumiali i pomocni.Posiłki ,którymi nas darzyli są lepsze jak w domu.Na szczególną uwagę zasługuje rosół Pani domu jest przepyszny. Bo tam mają "lepsze kury" niż my w domu. Jak widzicie moi mili wszystko to sprawia, że żal z tamtąd wyjeżdżać.Polecam więc gorąco Ten dom wypoczynkowy i zapraszam wszystkich aby sami osobiście się o tym przekonali. Pozdrawiam Gospodarzy Domu oraz wszystkich czytających moją opinię. Marian Bogusławski


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie