Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa KARPATIA - JACUZZI, kominek, RELAX, panorama

Adres obiektu Budzowa 2, 34-531 Murzasichle
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Ata
Dodano: 2017-06-12
Pobyt od: 2017-05-04 do 2017-05-14 IP: xxx.246.137.214
 
 
   

Amazing places with wonderful views and great kitchen. Located very close to trekking paths and hot springs. The service is very professional and kind. Every morning the sun and beautiful mountain view woke us up and that's unforgettable.


 
 

Ania z rodziną
Dodano: 2017-01-29
Pobyt od: 2017-01-16 do 2017-01-22 IP: xxx.24.68.67
 
 
    

Mieliśmy przyjemność po raz kolejny gościć w Willi Karpatia. Świetne miejsce pod każdym względem: super lokalizacja, blisko i do stoków jak i do Zakopca, świetne jedzenie, pyszne, urozmaicone, świeże i bardzo dużo - zupa w wazie, drugie danie na półmiskach, prawdziwy kompot z owoców i te desery - niesamowite ciasta pieczone przez gospodynię. Gospodarze otwarci, mili i chętnie służący pomocą. Jacuzzi po prostu super, a zimową porą polecam w szczególności. Pokoje w góralskim klimacie, czyste, przestronne z super widokiem, a nasz ulubiony, pokój z antresolą idealny jak dla naszej czwórki. Byliśmy po raz kolejny, wypoczęliśmy i bardzo miło wspominamy. Polecam:)


 
 

Tadeusz z Bogatyni
Dodano: 2015-05-24
Pobyt od: 2015-05-16 do 2015-05-21
 
 
    

Wspaniała atmosfera, wyśmienite jedzenie, świetne miejsce na relaks, zimą narty, latem zwiedzanie i wypady w góry. Polecam z czystym sumieniem.


Tadeusz z Bogatyni - opinia o obiekcie Willa KARPATIA - JACUZZI, kominek, RELAX, panorama
 
 

Jacek
Dodano: 2014-03-18
Pobyt od: 2008-10-18 do 2014-03-18
 
 
    

Kocham to miejsce!!!!!!!!


 
 

Darek i Ela
Dodano: 2013-09-22
Pobyt od: 2013-08-24 do 2013-09-06
 
 
   

Spędziliśmy swój urlop w D.W. Topór.z czystym sumieniem możemy polecić to miejsce.Dobre domowe jedzenie,czyste pokoje a przede wszystkim przemiłe gospodynie. Dziękujemy i pozdrawiamy Darek i Ela z Gdańska


Darek i Ela - opinia o obiekcie Willa KARPATIA - JACUZZI, kominek, RELAX, panorama
 
 

Istvan i rodzice
Dodano: 2013-08-28
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-10
 
 
    

Bylismy tu na tydzen z Wegier. Wlascicele sa bardzo-bardzo mily, pomogaly nasz duzo, podpowiadaly co ogladac, gdzie jest warto isc, etc. Jedzenie bylo bardzo pyszne i jaki cziastkia Hm :) Polecamy, na pewno wrocimy w zime! ;) dziekujemy!!!


Istvan i rodzice - opinia o obiekcie Willa KARPATIA - JACUZZI, kominek, RELAX, panorama
 
 

Natalia i Zbyszek
Dodano: 2012-08-19
Pobyt od: 2012-08-01 do 2012-08-03
 
 
   

Bardzo fajny domek, bardzo miła obsługa. Przepyszne i bardzo duże posiłki ;)


 
 

Michel
Dodano: 2014-06-01
Pobyt od: 2013-07-10 do 2013-07-16
 
 
    

As a french i recommend this place. 100 % satified see you there ! write it down murzasichle topor pension. Un très bel endroit où aller dormir, manger et rencontrer d'autres gens. Ce lieu est tenu par une femme très energique et très sympatique. Si vous ne savez pas où aller à zakopane demandez labas, elle vous guidera (randonnée, musée, restaurant etc...) vous me remercierez et tout ça à un petit prix ! A bientôt à zakopane


Michel - opinia o obiekcie Willa KARPATIA - JACUZZI, kominek, RELAX, panorama

Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie